Over ons

Zoekt u een nieuwe of gebruikte auto? Bent u op zoek naar een partner voor het onderhoud van uw auto of wagenpark? Maak dan kennis met De Groot Roden.

Over De Groot Roden

De Groot Roden is een BOVAG autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf.  Naast het onderhouden van alle merken auto’s zijn wij voor de merken Renault en Volvo merk specialist .

Voor het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte auto bent u bij De Groot Roden aan het juiste adres . U krijgt vakkundig advies en voor u tot aankoop overgaat is een proefrit altijd mogelijk. Bestel bij ons uw nieuwe auto!

Als professionele occasiondealer levert De Groot Roden ook actief nieuwe auto’s van alle merken. Tegen voordeligere prijzen en met dezelfde fabrieksgarantie als de merkdealer. Op nieuwe auto’s is dus géén andere garantie van toepassing zoals die door de fabrikant c.q. importeur wordt verstrekt. Al heel wat bedrijven en particulieren bestelden bij ons hun nieuwe auto. Het voordeel? U profiteert van de goede inruilmogelijkheden en de persoonlijke service die u van ons gewend bent.

Onderhoud & reparatie

In onze goed georganiseerde werkplaats worden alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan elk merk en type auto uitgevoerd. Van APK tot onderhoudsbeurt, van airco-service tot motorstoring, wij regelen het voor u! Dankzij de jarenlange ervaring, vakkennis en de moderne apparatuur waarmee wij werken, zijn wij in staat om niet alleen onderhoud te doen, maar ook diepgaande technische storingen op te lossen conform de voorschriften van de fabrikant. Wij repareren overigens niets aan uw auto zonder uw toestemming. U ontvangt van ons altijd een prijsopgaaf vooraf. Ook onverwachte reparaties overleggen wij altijd met u, zodat uw reparatie geen onaangename verrassing wordt. Tevens ontvangt u van ons een duidelijk gespecificeerde factuur en worden alle werkzaamheden helder uitgelegd eventueel onder overlegging van de defecte onderdelen.

Heeft u een auto met fabrieksgarantie?

Als u in het bezit bent van een auto die nog binnen de fabrieksgarantie valt, dan kunt u uw auto gewoon door ons laten onderhouden. Bij een BOVAG autobedrijf blijft de fabrieksgarantie op uw auto gewoon van kracht. Dit is overigens wettelijk vastgelegd. Wij onderhouden uw auto volgens de voorgeschreven eisen van de fabrikant.

Gratis haal- & brengservice

Uw auto moet naar de garage, maar het komt u slecht uit om deze zelf te brengen en te halen. De Groot Roden biedt daarom voor de vaste klanten, de comfortabele haal- en brengservice*. Uw auto wordt bij u thuis of op uw werk opgehaald. Na reparatie wordt de auto weer op een afgesproken plek afgeleverd. U heeft er geen werk meer van!

 

Een betrouwbaar BOVAG autobedrijf waar u altijd terecht kunt voor:

^

Verkoop van gebruikte en nieuwe auto’s Levering alle merken met fabrieksgarantie tegen zeer aantrekkelijke en concurrerende prijzen

^

Merkonafhankelijk onderhoud & reparatie voor personenauto’s, lichte bedrijfswagens

^

APK keuringen

^

Snelservice kleine reparaties Denk aan lampjes, accu’s, ruitenwissers, lekke band etc.

^

Aircoservice

^

Automaat service

^

Montage trekhaken, audio en accessoires

^

Storingsdiagnose en herstel

^

Levering en montage banden

^

Leasing & Financiering

^

Centraal-Beheer Achmea Autoverzekering

^

Mobiliteitsservice van pechonderweghulp.nl

^

Schade afhandeling

^

Haal- en Brengservice

^

Vervangend vervoer

Occasions

Op zoek naar een tweedehands auto? Bekijk onze occasions

Maak online een afspraak

Heeft u schade? Of heeft u onderhoud nodig? Plan eenvoudig een afspraak via onze website.

Contact

Bel direct (050) 534 94 44