Elektrische auto’s

Bent u op zoek naar een elektrische auto? Wij kunnen u daarbij helpen! Door gebruik te maken van ons netwerk kunnen wij veelal op korte termijn de gewenste auto leveren. Dit kan zowel een nieuwe als een jong gebruikte auto zijn. Omdat er momenteel vaak lange levertijden zijn op nieuw te bestellen auto’s, zoeken wij voor u de gewenste auto die uit voorraad beschikbaar is binnen ons netwerk. Hierdoor kunt u meestal binnen twee tot drie weken beschikken over uw nieuwe auto!

Elektrisch rijden met een geïmporteerde auto?

Is het voor u tijd om de overstap naar elektrisch rijden te maken en een elektrische auto te importeren? Een elektrische auto importeren biedt veel voordelen, zeker voor zakelijke rijders. Wat maakt het zo aantrekkelijk om uw elektrische wagenpark te importeren uit landen als Frankrijk of Duitsland?

Het 100% elektrisch rijden is over de grens nog minder wijdverbreid dan in Nederland het geval is. Om het elektrisch rijden te stimuleren bieden fabrikanten in deze landen dan ook elektrische auto’s voor competitieve prijzen aan. Goed uitgeruste elektrische auto’s uit Frankrijk, of interessante elektrische Jahreswagens uit Duitsland zijn dan ook voor zeer interessante aanschafprijzen te verkrijgen.

Laat ons u terug bellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Occasions

Op zoek naar een tweedehands auto? Bekijk onze occasions

Maak online een afspraak

Heeft u schade? Of heeft u onderhoud nodig? Plan eenvoudig een afspraak via onze website.

Contact

Bel direct (050) 534 94 44