Trekhaak plaatsen

Wilt u een vaste of afneembare trekhaak laten monteren? Vraag eenvoudig online een offerte aan voor montage bij De Groot Roden. Vrijblijvend en aan te vragen voor alle merken auto’s.

Ruim assortiment trekhaken voor scherpe prijzen

Wilt u een vaste of afneembare trekhaak laten monteren? Vraag eenvoudig online een offerte aan voor montage bij De Groot Roden. Vrijblijvend en aan te vragen voor alle merken auto’s.

Trekhaak kopen en monteren bij De Groot Roden

Bij De Groot Roden kunt u altijd terecht voor een ruim assortiment trekhaken. U kunt eenvoudig online via deze pagina een offerte aanvragen voor een nieuwe trekhaak. Onze medewerkers bieden u een offerte op maat aan, gebaseerd op uw kenteken. Wij hebben een trekhaak voor ieder merk en model met voldoende trekkracht. Of u nu een caravan, aanhangwagen of een fietsendrager wilt meenemen op vakantie. Een trekhaak moet altijd solide gemonteerd worden aan de auto omdat er veel kracht op komt te staan. Bij De Groot Roden werken uitsluitend ervaren monteurs die maatwerk afleveren en met u meedenken over de meest geschikte trekhaak.

Welke trekhaak wilt u kopen?

Rijdt u regelmatig met een aanhangwagen of heeft u alleen een trekhaak nodig voor de fietsendrager op vakantie? Bij De Groot Roden kunt u zowel een vaste trekhaak (met vaste kogel) als afneembare trekhaak (met afneembare kogel) kopen. De prijs op de online offerte is altijd inclusief montage.

Voordelen van een vaste trekhaak monteren

De vaste trekhaak is goedkoper en wordt vastgezet aan het chassis van uw auto. Deze trekhaak kan niet handmatig verwijdert worden, maar is dankzij zijn duurzaamheid uitstekend geschikt voor auto’s die regelmatig een aanhangwagen trekken. Met een vaste trekhaak kunt u de gehele levensloop van de auto probleemloos rijden. De Groot Roden werkt uitsluitend met hoge kwaliteit vaste trekhaken.

Voordelen van een afneembare trekhaak monteren

Bij dit type trekhaak is de kogel handmatig afneembaar. De rest van de trekhaak is gemonteerd aan het chassis en verder niet of nauwelijks zichtbaar. De afneembare trekhaak raden wij aan wanneer u slechts sporadisch met een fietsendrager, caravan of aanhangwagen rijdt. Niet alleen blijft het uiterlijk van uw auto onveranderd, een trekhaak kan ook problemen veroorzaken met het gebruik van bijvoorbeeld parkeersensoren. Met de afneembare trekhaak kiest u voor iets meer gemak.

Trekhaak monteren met 7-polige of 13-polige stekker

Bij het monteren van de trekhaak kan ook een 7-polige of 13-polige stekker geleverd worden. Dit nemen wij mee in de offerte aanvraag. Een dergelijke stekker is nodig om een caravan of aanhangwagen te voorzien van stroom voor de noodzakelijke verlichting. Een 7-polige stekker is voldoende om bijvoorbeeld remlichten, richtingsaanwijzers en kentekenplaatverlichting stroom te geven.
Een 13-polige stekker is meestal noodzakelijk voor een caravan. De gemiddelde caravan heeft extra elektrische systemen zoals een koelkast. Een 7-polige stekker heeft niet genoeg capaciteit om zoveel systemen van stroom te voorzien.

Vraag eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan voor trekhaak monteren bij uw auto.

Laat ons u terug bellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Occasions

Op zoek naar een tweedehands auto? Bekijk onze occasions

Maak online een afspraak

Heeft u schade? Of heeft u onderhoud nodig? Plan eenvoudig een afspraak via onze website.

Contact

Bel direct (050) 534 94 44